ROSA COMES & MÖLA "QUAN EL MIRALL NO HI ÉS"

dijous, 1 març, 2012 - 18:00
Moto Club - Rambla Nova
Quan el mirall no hi és

(...) l’aparador és un mirall i la disfunció de l’ésser apareix quan el mirall no hi és. Penso sovint com seríem si no tinguéssim miralls. Però, alhora, no seríem si no ens miréssim en els altres. La solitud, el no retorn és la disfunció de l’ésser.

http://evitoelverb.wordpress.com
www.moladisseny.com

ÀNGEL POMEROL "T·R·A·O·A"

dijous, 1 març, 2012 - 18:00
Recorregut pels Plafons DISPLAY. Punt de trobada: Moto Club
Fotomuntatge: Lola Moles

T·R·A·O·A pretén fundar una ciutat que englobi totes les ciutats possibles, tant privades o individuals com públiques. Serà un espai sense jerarquies, que intentarà redefinir el concepte de polis amb totes les seves projeccions culturals, intervencions que per la rapidesa del medi, la llibertat i la seva immediatesa potenciïn i assetgin la conflictivitat del teixit urbà, un espai on convisquin o es confrontin les psicogeografies privades amb les públiques.

FIGURA_Z

dijous, 1 març, 2012 - 19:30
Carrer Santa Anna, 6
Dibuix de l'artista Eo (Amadeu Anguera) 2011

Albert Macaya, Amadeu Anguera, Anna Bou,
Catalina Obrador, Jordi Abelló, Jordi Erola i Maria Jacas

Fa temps, no sé quant, algun temps. Que, rodejats com estem d’imatges hipercomplexes, fulminants, veloces i brillants, m'he sorprès emocionant-me davant d’imatges senzilles, sovint dibuixos arrauxats en un paper que corre per damunt la taula o petits estudis acurats reposant eternament en una llibreta.

GASER "PERSONATGES DEL BARRI"

dijous, 1 març, 2012 - 19:00
C/ Santa Anna
GASER "PERSONATGES DEL BARRI"

Veïns, fauna, inquilins, hostes, llogaters, bestioles, turistes despistats, propietaris, compradors… El teixit d'un barri tan emblemàtic i antic com el de la Part Alta de Tarragona ens situa en un espai canviant i variat, obert a tot tipus de residents i situacions.

Amb la intervenció de Gaser es pretenen obrir noves portes a aquells que estiguin interessats en conèixer la seva gent. Així, mitjançant el graffiti i la pintura mural, les parets tapiades i en desús es converteixen en escenes i situacions habituals del barri i dels seus veïns.

ALERTA AMAZÒNICA "NAHUAS, 20 ANYS DESPRÉS"

dijous, 1 març, 2012 - 21:00
Sala d'Actes Colla Xiquets de Tarragona
ALERTA AMAZÒNICA "NAHUAS, 20 ANYS DESPRÉS"

L'ètnia Nahua, que va viure aïllada fins l'any 1984, visqué un dramàtic primer contacte amb "l'altre" arran de les activitats d'exploració que realitzava la indústria Shell a la selva inhòspita del riu Mishahua. Avui, després de dues dècades, la tranquil·litat es veu de nou amenaçada a l'interior de la Reserva Territorial creada per l'Estat per protegir els pobles en aïllament voluntari.
L'avanç del consorci Repsol-Pluspetrol fa palesa la vulnerable situació d'aquest i altres pobles amazònics davant la violació de la frontera extractiva selva endins.

JORGE VARELA TRIO

dijous, 1 març, 2012 - 22:30
Pati Xiquets de Tarragona
Jorge Varela Trio en directe

Grup creat el febrer de 2008, per Claudio Favero (bateria) i Jorge Varela (piano). Després de diverses formacions, el trio es completa amb Artemi Agràs (baix elèctric). Les seves influències vénen del jazz-fusió, amb noms com Esbjorn Svenson, Hiromi Uheara o Pat Metheny. La improvisació i les línies melòdiques es combinen amb una barreja de jazz, groove, jungle...

Més informació al seu myspace o a la web de Jorge Varela.

LLUC QUERALT "TRANSMONGOLIAN"

dijous, 1 març, 2012 - 22:30
Pati Colla Xiquets de Tarragona
Una de les fotos de "Transmongolian", de Lluc Queralt

Continua tenint el desig de treballar amb la fotografia sobre l’estat del món en què viu. Cronista gràfic del silenci gelat de Suomi, en contraposició a l'efervescència carnal de Cuba; fotògraf de la crispada espera a Palestina; fascinat per la rígida moral ortodoxa a Bedford; testimoni de la soledat diletant dels megàlits a Pascua; Nova York i la seva occidental teatralitat, i tantes i tantes imatges a la recambra.

RECOLECTORS SOUNDSYSTEM & FRIENDS!

dijous, 1 març, 2012 - 23:45
Pati dels Xiquets de Tarragona
Wagner Pa en acció

 

EO LIVE

dijous, 1 març, 2012 - 01:45
Pati Colla Xiquets de Tarragona
...

Amadeu Anguera, el polifacètic artista de l’underground tarragoní, ens mostra en aquesta ocasió la seva vessant musical, en un directe de pur techno sensible.

Després de carretejar la seva groovebox durant anys per mil i una raves polsegoses, ara l’Amadeu (atenció!) s’ha comprat un Mac i li fot a l’Abelton Live. Així que assistirem a l’estrena d’aquest nou format d’un dels impulsors del fenomen ciberpunk a la Galàxia Andrómeda.

Disseny web: Möla! / Desenvolupament web Edgar Saumell