"My private sight" d'Andrea Eidenhammer

Andrea Eidenhammer "My private sight"

En el marc del Festival Scan destaquem una de les propostes més interessants pel seu valor social i contacte amb la gent del carrer.

"L’espai públic comença on s’acaba l’espai privat. Però què seria un barri, un barri antic, sense la vida diària que hi té lloc?
Aquesta sèrie de retrats reinventa l’espai públic: converteix les cantonades en monuments, i els veïns, en icones del seu barri a la recerca d’una identitat urbana. Sempre m’ha cridat l’atenció que la vida social a la Mediterrània, i especialment a la Part Alta de Tarragona, s’esdevé a les cantonades.
A les cantonades s’hi xerra, s’hi espera, s’hi discuteix i s’hi resol la vida, i s’hi somia. "My private sight” implica els personatges dels retrats en el procés creatiu: ells decideixen com volen posar, i d’aquesta manera interpreten la seva cantonada.
Els retrats es van realitzar, a més, en temps real: a l’hora que normalment els personatges hi passen o es troben en aquesta cantonada. Els resultats es pengen en la mateixa localització i tenen un doble efecte: conscienciar i personalitzar les cantonades, i l’espai públic.
La vida quotidiana és font d’inspiració per a la fotografia. Aquesta sèrie vol conquerir l’espai públic com a espai d’exposició i, alhora, relacionar-se amb el públic de manera directa"

Andrea Eidenhammer

Tota la informació sobre el Festival Scan a http://www.scan.cat

Disseny web: Möla! / Desenvolupament web Edgar Saumell