Itineraris de doble direcció entre art i context

Agents dobles CA

'Agents Dobles' és un curs de formació conduït per Mikel Morlas i Cristian Añó (Sinapsis) dirigit a creadors, gestors culturals i professionals d'altres àmbits (educació, acció social, innovació, antropologia...) interessats a aprofundir en les pràctiques culturals i artístiques que interaccionen amb el context social i, al mateix temps, treure'n profit per als seus entorns de treball. Està orientat a desenvolupar i construir coneixement al voltant de les pràctiques artístiques d'hibridació en contextos diversos i des d'un punt de vista learning by doing.

Les sessions giren al voltant de quatre àmbits temàtics: 1) la innovació social, 2) les noves tecnologies, 3) el codi obert i la cultura lliure, i 4) la comunicació, les estrategies d'intervenció i mediació i les metodologies col·laboratives.

El curs tindrà lloc entre el 30 de gener i el 27 de febrer a l'Espai Jove Kesse (Sant Antoni Maria Claret, 12-14 de Tarragona). Per a més informació i inscripcions podeu contactar per telèfon al 977239751, per correu electrònic a info@catarragona.net o visitar el web http://www.catarragona.net/projecte/es/contextador-2013.

Disseny web: Möla! / Desenvolupament web Edgar Saumell