Internet per emprenedors. Oferta especial per amics de Laboratori Visual

Internet per emprenedors

Has pensat mai a oferir la teva obra a Internet però no saps com fer-ho? Ja tens presència online però no aconsegueixes clients? El món de la informàtica se't fa difícil i pesat?

Els amics de PC Repair Tarragona ens fan arribar una oferta especial per a Laboratori Visual i els seus amics: un curs d'Internet per a Emprenedors, especialment pensat perquè artistes i productors de tota mena aprenguin el funcionament d'internet per fer arribar la seva obra al públic, a meitat de preu.

Es tracta d'un curs presencial i intensiu. En un cap de setmana aprendràs de forma fàcil:

- Com crear i mantenir la teva web de forma senzilla.
- Com fer que et trobin els teus clients potencials i millorar posicions a Google.
- Com utilitzar les xarxes socials de manera professional.

No cal saber molt d'Internet o ordinadors per fer el curs (amb saber utilitzar l'ordinador i navegar per Internet és suficient). La informació detallada del curs està a http://www.pc-repair.es/curso-intensivo-internet-emprendedores/.
La fitxa del profe: https://www.linkedin.com/in/kiko-castellanos-7b996a6b

El curs complet són 200€, però per a Laboratori Visual l'oferta és a 99€ durant gener i febrer. Els cursos es fan quasi cada cap de setmana, només cal consultar la data que interessi per saber si hi ha places. Per fer la reserva i obtenir més informació només cal enviar nom i cognoms a kiko@appmemetics.com o directament a la pàgina del curs, especificant l'oferta per a Laboratori Visual.

Disseny web: Möla! / Desenvolupament web Edgar Saumell