Condicional Compost

Programes electorals per a les arts visuals a Tarragona

«Condicional compost»

Programes electorals per a les Arts Visuals.

De l’1 al 30 de maig de 2015

 

Les principals candidatures municipals pel 24 de Maig a Tarragona comuniquen el seu projecte per a les Arts Visuals a Tarragona cadascuna en un DISPLAY traduint la dialèctica en un llenguatge visual. Les candidatures són ERC, ICV, CUP, PP, PSC, CIU, ARA TARRAGONA i C’s que treballen amb un equip de creatius per a desenvolupar cada intervenció.

El “condicional compost” designa accions que podrien haver succeït en funció d'unes altres que no han passat (hauríem preparat, hauries vist...)

 

Amb l’objectiu d’establir un diàleg entre les candidatures i el sector artístic, sintetitzant el compromís amb les arts visuals, de manera que tots els seus agents tinguin una noció de quins són els punts del seu programa que els repercuteixen i que els poden beneficiar.

Amb l’afany de possibilitat d’apertura d’art amb altres camps, en aquest projecte-experiment visual, l’Assocaició Cultural Laboratori Visual cedeix la seva plataforma Display de tradició artística per a donar visibilitat a les propostes per la cultura i les arts a les candidatures a l’alcaldia de Tarragona.

Podeu visualitzar el video de les propostes a https://vimeo.com/127645331

Disseny web: Möla! / Desenvolupament web Edgar Saumell