Arrenca l'Ingràvid 2012. Festival de Cultura Contemporània de l'Empordà

Fragment del Cartell Ingràvid

Ingràvid és una plataforma que té un doble objectiu. Per una banda, apropar la creació contemporània a la ciutadania. Per altra, abordar qüestions, problemàtiques, solucions i reflexions entorn la societat actual tant de manera local com global.

Ingràvid és el festival de cultura contemporània del nord de Catalunya, i pren principalment l’espai públic i la vida quotidiana a la ciutat com a lloc en el que esdevenir, perquè en aquests espais és on adquireix sentit la proposta. Igualment els aparadors i interiors de diverses botigues serveixen com a lloc de fricció entre la creació contemporània i la ciutat.

Els escenaris d l'Ingràvid 2012 són Figueres, ciutat natal de Dalí, la capital de l’Alt Empordà i Perpinyà i tota la seva àrea de influència.

Avui, 11/oct, arrenca l'Ingràvid Familiar, amb una programació que inclou tallers, instal·lacions, accions, taules de debat, concerts, presentacions de projectes, jocs, documentals... Podeu consultar la programació completa fent clic aquí. I l'Ingràvid continua amb Pensament (19-27/oct) i Showcase (10-25/nov). A Ingràvid Pensament es proposa una reflexió al voltant del tema "l'art als marges", on particparan artistes i pensadors com Jordi Mitjà, Manuel Cruz, Jean-Paul Escudero, Judit Carrera, Eric Forcada, Antoni Martí Monterde, Camille Santacreu o Mathieu Legrand, entre d'altres. Finalment, a Ingràvid Showcase podrem veure la intervenció de l’artista Raquel Friera a diferents começos de Figueres.

Calendari_
11-14/oct>> Ingràvid Familiar
19,20 i 26,27/oct>> Ingràvid Pensament
10-25/nov>> Ingràvid Showcase

Més informació_
http://www.festivalingravid.com/

Disseny web: Möla! / Desenvolupament web Edgar Saumell