Emergent-Lleida. Festival Internacional de Fotografia i Arts Visuals

Origen: 
El Pati de la Llotja
Termini: 
30/06/2011

El Pati de la Llotja és un programa que s'emmarca dins del festival Emergent-Lleida 2011 i que pretén donar a conèixer entre els agents del sector de l'art als 40 millors fotògrafs emergents europeus.

El Pati de la Llotja és al mateix temps un meeting point que pretén establir intercanvis i generar xarxes, ponts i sinergies entre els artistes / fotògrafs emergents, mentre quecreadors, i els comissaris, editors, galeries, col.leccionistes, festivals o centres d'art.
Així és el Pati de la Llotja, un petit univers que prima, per sobre de tot, la relació i la dinamització artística i en el qual es pot aprendre, conèixer, incentivar, escoltar,intercanviar, proposar, investigar, planejar, comunicar, prendre un cafè, compartir, xerrar, etc.

El festival apadrinarà cada any, mitjançant una convocatòria pública internacional a 40 fotògrafs oferint-los un espai físic en el PATI DE LA LLOTJA i un de virtual en aquesta mateixa web on puguin mostrar el seu portfoli als followers: agents del sector de l’art que el festival convocarà específicament.

+Info: http://www.elpatidelallotja.org, http://www.emergent-lleida.org

Disseny web: Möla! / Desenvolupament web Edgar Saumell