Napi

Napi

Del 3/11/16 al 5/2/17
Display, Mostra d'Art al Carrer.

Durant els darrers dos anys, hem estat tombant al voltant de diversos temes globals de l'actualitat, des del prisma de l'actualitat informativa, a través d'artistes que es dediquen a transportar els fets noticiables a diferents paràmetres de l'enraonament. A la fi, estem concloent aquesta sèrie de propostes que giren entorn l'ara mateix.

En el marc d'aquesta selecció d'autors, d'aquí i d'allà, arriba el torn de l'ultralocalisme. En aquesta última proposta és l'hora de parar comptes en la singularitat de la nostra ciutat. És l'hora de fer una revisió dels acudits sota la signatura del Napi, nom artístic del José Manuel Álvarez Crespo (Sant Sebastià, 1953), actualment veí de Tarragona. En els darrers temps, els seus dibuixos acompanyen la quotidianitat de la notícia amb un filtre d'humor crític a les contraportades dels diaris de la ciutat. Ara ampliarem una tria dels seus treballs als murs de Display amb l'objectiu d'exposar-los al carrer per a visualitzar els temes que ens pertoquen directament com a comunitat i, si ens ho podem permetre, treure alguna rialla.

Actualment, el Napi, publica a la contra del Diari Més, i a la seva trajectòria destaquem l'edició de diversos llibres d'humor gràfic i col·laboracions amb El Jueves i La Vanguardia, entre d'altres mitjans. Durant els tres mesos vinents, fins al febrer, anirem renovant l'encartellada dels Display amb una tria d'imatges del Napi, fent un recorregut revisat per la seva carpeta d'il·lustracions, des dels treballs més actuals i vinculats al nostre context polític, a d'altres més transversals.

Display, Mostra d'Art al Carrer desenvolupa aqueta exposició en el marc de la programació d'El Teler de Llum centre d'art.

Disseny web: Möla! / Desenvolupament web Edgar Saumell