MARIA AMO-TE

Les flors del mal

Laboratori Visual presenta MARIA AMO-TE de Ben Kanikas Miel en el nou cicle d'exposicions LES FLORS DEL MAL.

Ben Kanikas Miel és el nom artístic de Manel Escurriola (Tortosa, 1981) que durant anys ha estat fent-li dibuixos a la seva companya, la Maria Adserias. Ben Kanikas Miel no és pas cap virtuós del dibuix, però les seves ratllades són compensades per la mesura de la tendresa i l'amor que evoca el seu gest en cada dibuix. Dibuixos de les diverses escenes domèstiques d'una vida compartida amb la Maria, de quan tafaneja en el mòbil i de quan dorm.

LES FLORS DEL MAL és un cicle d'exposicions independent a cura de Pau López en un saló galeritzat dins d'un pis a Rambla Vella 21, 3r. El Cicle narra i experimenta una història que va de l'amor a l'odi a través d'una tria de projectes de diverses persones d'aquí i d'allà.

En un rebost annex al saló, esdevindran mostres paral·leles als projectes titulars. En aquesta ocasió dos dibuixos de Jean Cocteau d'una col·lecció privada cedits per un amic posats a dialogar amb els dibuixos de MARIA AMO-TE. Per l'obertura hi haurà pastissets de Rasquera i mistela, sortejarem un tatuatge artesanal fet pel mateix Ben Kanikas Miel i posarem a la venda 10 reproduccions de quaderns i 2 bicicletes Orbea clàssiques enamorades l'una de l'altra. Per a autofinançar-nos.

La inauguració serà el dijous 12 de maig a les 20 h.
L'exposició serà visitable cada dijous a les 20 h.

Disseny web: Möla! / Desenvolupament web Edgar Saumell