DRAMES MODERNS DE REUS I TARRAGONA

MODERNA DE PUEBLO

Fins al 30 de setembre.

La competitivitat entre dues ciutats veïnes, no es dóna pas exclusivament entre Reus i Tarragona. És un fet que es repeteix per arreu. Totes volen ser les millors, anar un pas pel davant i destacar d'una forma o d'una altra. Sovint aquesta la recerca d'aquesta diferenciació acaba per marcar la seva pròpia identitat.

Reus vs Tarragona. Tarragona vs Reus. El tema dóna per a molt. Personatges cèlebres, fets històrics, cultura popular. Hi ha contingut de sobres per a començar la picabaralla. Arquitectes, política, actors, un retrat d'abans i d'ara per part de la Moderna de Pueblo per a posar al damunt del tauler aquests DRAMES MODERNS DE REUS I TARRAGONA.

Raquel Córcoles (Reus, 1986) és la Moderna de Pueblo. Ha publicat diversos llibres i animacions. El seu treball ha proliferat en les xarxes socials. La coneixem per haver trobat una síntesi de les modes juvenils de la generació "nini" a través del seu personatge il·lustrat. En clau d'humor, ha fet la crítica i l'autocrítica, i podríem dir, que en el resultat ho ha petat.

Disseny web: Möla! / Desenvolupament web Edgar Saumell