Catàleg Display 2010

Intervenció d'Albert Bertolín / portada catàleg display 2010

Ja ha entrat en circulació el catàleg de la tercera edició de Display, Mostra d’Art al carrer 2010, editat per l’Associació Cultural Laboratori Visual (www.visual-lab.info). La tercera edició de la mostra que va tenir lloc durant el 2010 ha estat possible gràcies al suport de la Generalitat –CoNCA-, a l’Ajuntament de Tarragona i a la Diputació de Tarragona. El projecte es consolida com un espai de producció i difusió per als nous creadors del territori que es mouen en l’escena emergent de l’art urbà. 

El catàleg inclou una memòria de les sis propostes que s’han produït i exhibit en el circuit de cinc plafons instal·lats als carrers de Tarragona. Els artistes participants foren: Oriol Panadés, amb “Record Latent”; Honey Kill, amb “Ukiyo-e”; J.J. White, amb “Òrgans”; Villas, amb “Love Bird”; Gaser, amb “Orgànicolors”. També es va convidar a l’artista català resident a Berlín Albert Bertolín que va presentar el treball titulat “Coses que maten”. 

Del catàleg s’han editat 2.000 exemplars que es distribueixen de manera gratuïta (qui en vulgui un pot anar a la Casa de la Generalitat, als Serveis Territorials de Cultura -C/Major-, a l’Antiga Audiència –al Pallol- i a la Biblioteca Pública, o fer-nos arribar un email a laboratori.visual@gmail.com). També s’han enviat als principals centres d’art d’Espanya gràcies a la col·laboració del MAMT.

Disseny web: Möla! / Desenvolupament web Edgar Saumell