DEMANAR PERMÍS

Un jove novaiorquès d’ascendència grega va començar a signar al metro amb un pseudònim: TAKI. Ràpidament van sorgir-ne imitadors que intentaven destacar amb inscripcions més grans o més cridaneres. Finalment, aquesta moda va ultrapassar les parets del metro i es va escampar pels carrers. Es tractava d’una obra d’autoexaltació egòlatra o era una manera de significar-se i transcendir en una ciutat gran on la majoria dels ciutadans són només consumidors sense nom?

Ruta Diplay This is not Graffiti.

Foham Fonezs

Foham, Dabuten, Enguany i Otorcse són els artífex de “This is not graffiti”, una exposició del projecte “Display, mostra d’art al carrer”, de Laboratori Visual, als displays escampats per la ciutat de Tarragona. “This is not graffiti” pretén fer-nos repensar (al públic, però també als artistes) el graffiti com a forma d’expressió artística; i amb l’arribada de cada nova estació, els quatre escriptors de grafit −seleccionats perquè són autòctons i reconeguts− hauran de dialogar o repintar les creacions dels altres tres participants.

Graffiti is not Display

Aquest divendres 23 de març de 2018, inaugurem THIS IS NOT GRAFFITI en format de ruta guiada amb els quatre artífexs dels Displays.

This is not graffiti

THIS I NOT GRAFFITI

Graffiti is instagram.
Graffiti is not Rap.
Graffiti is capitalism.
Graffiti is not stencil.
Graffiti is police.
Graffitti is Renfe.
Grafitti are not your Nike Guarache.
Graffiti is Art Attack.
Graffiti is not Display.

COL·LECTIVA DISPLAY MARÇ 2018

foto colectiva mar

DEPRÉS D’UN ANY DE TEMPESTA POLÍTICA I D’INESTABILITAT INSTITUCIONAL,
ON ENS VEIEM DESPLAÇATS A L'OMBRA PROJECTADA
PEL TELER DE L'ESPECTACLE DELS JOCS FESTEJATS A L'ADMINISTRACIÓ LOCAL,
ENS SENTIM CONVIDATS A DESAPARÈIXER,
PERÒ

Pàgines

Disseny web: Möla! / Desenvolupament web Edgar Saumell